fbpx

Prijava na e-novice

Image Alt
Izkušeni strokovnjaki

O podjetju

CELOVITE REŠITVE ZA OGREVANJE, HLAJENJE IN ENERGETSKO NEODVISNOST

O PODJETJU

Naši produkti

Sončne elektrarne

Električne polnilnice

IR paneli

Toplotne črpalke

Talno ogrevanje

Klime

O podjetju

Naša zgodba se je začela oblikovati dobro desetletje nazaj, ko smo se kot eni izmed prvih uvoznikov in distributerjev kakovostnih IR grelnih panelov in grelnih sistemom, seznanili z resničnimi potrebami naročnikov. Skozi čas se je poslanstvo podjetja oblikovalo v pomoč naročnikom pri izbiri najboljšega možnega ponudnika ogrevalnih sistemov. V podjetju GATOM se zavedamo, da gre pri izbiri ogrevalnih sistemov za dolgoročne in natančno preučene investicije, ki bodo še dolgo izpolnjevale svoj namen. Zato ponujamo različne proizvajalce ogrevalnih sistemov, različne kakovosti in različnega cenovnega razreda, saj lahko le tako kar najbolje ustrežemo vsem vašim specifičnim zahtevam. Večletne izkušnje na področju energetike in v razvoju IR ogrevalne tehnologije, ter dobro poznavanje energetskega trga, nas umeščajo nad konkurenco, ter oblikujejo podlago z najvišjo ravnjo kakovosti. Direktor Tomaž Mežnarič
Uspešna partnerstva
Naročniki o nas
Log pri Brezovici

Nuša Merlak

Sporočam, da je bila montaža uspešno izvedena. Fanta sta bila profesionalna in sta se res trudila, da smo poiskali najboljše rešitve, tako da je bila montaža res vrhunska. Zaenkrat prezračevalni sistem deluje brez problemov. Hvala za dobavo in hitro ter strokovno montažo. Z lepimi pozdravi.

Žalec

Matic Šoba

Rad bi vam samo povedal, da sem z montažo zelo zadovoljen, monterja sta vse opravila super in oba sta bila zelo prijazna. Vsekakor, če bo kdo potreboval prezračevalni sistem, vas bom priporočal in tudi sam v prihodnje se bom še obrnil na vas.

Kranj

Katarina Stanič

Izredno smo bili zadovoljni s svetovanjem, glede nakupa prezračevalnega sistema in nad samo strokovnostjo g. Tomaža. Z rekuperacijo smo zelo zadovoljni - sama montaža, delovanje in prihranek s tovrstnim prezračevanjem, so nas res navdušili.

Brezovica

David & Lea Novak Hartner

Morava reči, da sva zelo zadovoljna z vašo storitvijo. Z vsem - komunikacijo, odzivnostjo in svetovanjem, na podlagi katerega sva se na koncu odločila za nakup prezračevalnega sistema pri vas. Posebej bi rada pohvalila tudi oba monterja, ki sta bila super! Zelo sta se potrudila, vse skupaj je narejeno zelo lepo.

Tuhinj

Drago Kranjc

Ker smo imeli smo ogromno težav s plesnijo in vlago v stanovanju, smo se odločili za prezračevalni sistem. Ob še nekaterih drugih ukrepih se je plesen zelo zmanjšala, v nekaterih prostorih celo popolnoma izginila. Prav tako moram pohvaliti celotno ekipo od svetovanja do kvalitetne montaže. Hvala Gatom!

This site is registered on wpml.org as a development site.