fbpx

Prijava na e-novice

 IR PANELI 

 Naj vam sonce zasije v vašem domu.

 Evropsko poreklo s 15 let garancije.

ZAKAJ SMO NAJBOLJŠA IZBIRA PRI NAKUPU IR OGREVANJA?

NAJDALJŠA GARANCIJA

Smo uvoznik vodilnih svetovnih proizvajalcev IR panelov na trgu z delnim lastnim razvojem v EU in z najdaljšo garancijo do 15 let.

CENOVNA UGODNOST

S transparentnim delom smo s proizvajalci vzpostavili dolgoročen odnos in si tako priborili izjemno ugodne cenovne pogoje.

NAJVEČJA IZBIRA

V ponudbi imamo klasične IR panele, industrijske in grelce za teraso, IR panele v obliki ogledala z LED razsvetljavo, stekleni IR panel za kopalnice.

MONTAŽA BREZ SLEDI

Profesionalna montaža po vsej Sloveniji in delu Hrvaške v največ 14 dneh. Za seboj vedno pustimo tako, kot da nas nikoli ni bilo.

Prihranite z našim visoko kvalitetnim in certificiranim IR grelnim sistemom.

NAJVIŠJI STANDARD KAKOVOSTI
NAŠIH IR PANELOV

Naši IR paneli dosegajo najvišji evropski standard kakovosti - DIN EN IEC 60675-3.

Omogočajo najmanj 40% prenosa toplotne moči v IR (valovno) toploto.

Čas segrevanja na polno delovno temperaturo dosežejo v manj kot 5 minutah.

Novi standard DIN EN IEC 60675-3 je prvi na svetu, ki uvaja metodo za določanje sevalne učinkovitosti gospodinjskih električnih naprav za neposredno ogrevanje.

Ker se izraz IR ogrevanje na trgu ogrevalne opreme uporablja zelo pogosto, je standard IEC 60675-3 edino zagotovilo kakovosti, ki dokazuje, da panel oddaja dejansko IR toploto in ni samo navaden grelnik.

KAJ SO  GLAVNE PREDNOSTI  NAŠIH IR PANELOV?

 Učinkovito ogrevanje 
Naši IR paneli delujejo na osnovi infrardečega sevanja, kar pomeni, da toploto oddajajo neposredno na objekte in ljudi v prostoru. To zagotavlja hitrejše ogrevanje in večjo učinkovitost v primerjavi s tradicionalnimi ogrevalnimi sistemi.

 Eleganten in tanek dizajn 
IR paneli niso le ogrevalna naprava, ampak tudi estetski dodatek vašemu prostoru. Z njihovim tankim in elegantnim dizajnom se brez težav prilagajajo vsakemu okolju, pri tem pa ohranjajo prostor čist in urejen.

 Nizki stroški vdrževanja 
IR paneli so energetsko učinkoviti in imajo nizke stroške vzdrževanja. Zaradi svoje preproste strukture, ki ne vključuje gibljivih delov, zmanjšujejo potrebo po rednih popravilih in zamenjavah, kar dolgoročno prinaša prihranke.

 Enostavna namestitev in uporaba 
Namestitev naših IR panelov je hitra in enostavna, brez potrebe po kompleksnih namestitvenih postopkih. Preprosta uporaba z daljinskim upravljalnikom ali termostatom pa omogoča prilagajanje temperature po vaših željah.

 Okolju prijazna rešitev 
IR paneli so okolju prijazna rešitev, ki omogočajo ogrevanje z manjšim ogljičnim odtisom. S tem boste prispevali k ohranjanju okolja in zmanjšali svoj vpliv na podnebne spremembe.

Ogrevanje z IR paneli spada med najvarnejše oblike ogrevanja. Lahko jih namestite kjerkoli.

ZAKAJ NAM LAHKO ZAUPATE?

Certifikat omisli.si

Certifikat dober poslovni zgled

This site is registered on wpml.org as a development site.