fbpx

Prijava na e-novice

Image Alt

Električne polnilnice

NEMŠKA KAKOVOST Z NAJBOLJŠO OCENO NA EU TRGU

Električne polnilnice

Premium Quality Germany

Zaupajte projekt strokovnjakom

Zakaj kupiti e-polnilnico pri nas?

SAMO NAJBOLJŠA KAKOVOST

V ponudbi imamo tehnološke dovršene in najnaprednejše e-polnilnice, ki so izdelane, preverjene in preizkušene na nemškem trgu in dosegajo najboljšo oceno med uporabniki. Kompaktne polnilnice izjemnega videza so vodoodporne in so namenjene tako za notranjo kot zunanjo postavitev.

NAJVEČJA IZBIRA POLNILNIH POSTAJ PRI NAS

Sodelujemo samo z vodilnimi proizvajalci polnlnih postaj med katerimi najdemo Schneider, Keba, Entratek… Nakup polnilne postaje pri nas je varen, tako, da bo polnjenje vašega jeklenega konjička brezskrbno in varno.

KOMPATIBILNOST Z VSEMI SVETOVNIMI ZNAMKAMI

Naše polnilne postaje so kompatibilne z vsemi svetovnimi avtomobilskimi znamkami.

POLNILNICE PO NAMEBNOSTI

V široki ponudbi imamo hišne za polnjenje v domači hiši, ali javne polnilnice za uporabo na prostem, javnih parkiriščlih, podzemnih garažah, nakupovalnih centrih itd..

PAMETNE POLNIILNICE

Velika prednost pred klasičnimi polnilnicami je izbira pametne polnilnice, ki omogoča napredno polnjenje vašega vozila takrat, ko je omrežje najmanj obremenjeno, pametna polnilnica nenehno spremlja vaše porabnike v hiši in prilagaja moč polnjenja. Naša pametna polnilnica omogoča, da v hiši služi kot hranilnik energije in na dolgi rok prinaša prihranek v distribuciji električne energije.

RFID ZAŠČITA

Zahvaljujoč visoki stopnji IP zaščite je polnilnica varna za uporabo in jo lahko namestimo kjerkoli in uporabljamo v vseh vremenskih pogojih, zaščita RFID pa poskrbi pred neželenimi uporabniki.

NADZOR PREKO TELEFONA

Naše polnilnice so idealne za vsakogar, ki želijo varno polniti svoj avto doma in upravljati in nadzorovati preko telefona s pomočjo aplikacije.

VARNOST

Varnost je na prvem mestu.

Kako dolgo traja polnjenje avtomobila preko domače polnilnice?

Čas polnjenja je odvisen od moči polnjenja. Doma se običajno uporabljajo polnilne postaje z močjo od 3,7 do 22 kW.

Za vas smo izračunali koliko časa traja polnjenje vašega jeklenega konjička s hišno polnilno postajo ob upoštevanju, da ima avtomobil vgrajeno vsaj 22KW baterijo in za polnjene uporablja domačo polnilno postajo 22KW. Spodaj je primer za novega Twingota s kapaciteto baterije 21,4KW.

Polnjenje

Max. moč

Moč

Čas polnjenja

Indeks hitrosti polnjenja

dom. šuko (2.3 kW)

230V / 1x10A

2.3 kW

11h 00m

12 km/h

1-faza 16A (3.7 kW)

230V / 1x16A

3.7 kW

7h 00m

19 km/h

1-faza 32A (7.4 kW)

230V / 1x32A

7.4 kW

3h 30m

39 km/h

3-faze 16A (11 kW)

400V / 3x16A

11 kW

2h 30m

54 km/h

3-faze 32A (22 kW)

400V / 3x32A

22 kW

1h 15m

100 km/h

Primerjava jasno pokaže, da je smotrna odločitev za nakup domače stenske polnilnice, ki preko trifaznega priključka omogoča znatno hitrejše polnjenje vozila.

Se zanimate za izgradnjo električne polnilnice za vaše vozilo?

Nudimo vam rešitve na področju e-mobilnosti od svetovanja, ogleda objekta, načrtovanja, priprave ponudbe in montaže.

Kontaktirajte nas ali pa izpolnite spodnji kontaktni obrazec z osnovnimi podatki za pripravo ponudbe za električno polnilnico.


  Nenehno izobraževanje in spremljanje trga na področju e mobilnosti

  Preverite še ostale prednosti nakupa e-polnilice pri nas?

  ZAUPAJTE IZKUŠENIM STROKOVNJAKOM

  Nenehno izobraževanje in spremljanje trga na področju e mobilnosti, ter zaposleni inžemirji v podjetju GATOM je garancija, da ste na pravem mestu, ko se odločate za nakup polnilne postaje. Da je temu tako pritrjujejo naše zadovoljne stranke.

  PAKETNE KOMBINACIJE GATOM

  Ob nakupu nove polnilne postaje se strošek električne energije nekoliko poveča, za to je smotrno razmišljati o postavitvi lastne sončne elektrarne, v podjetju GATOM vam z izbranimi paketi nudimo dodatne ugodnosti.

  POPRODAJNE STORITVE

  Verjamemo v moč poprodajne storitve – s prodajo se nas odnos ne zaključi. Z veseljem vas celovito podpiramo z našimi nasveti, pomagamo pri morebitnih novih nakupih in nagradimo vašo zvestobo z dodatnimi ugodnostmi. Ko smo enkrat skupaj smo skupaj za vedno.

  Blog o električnih polnilnicah

  Ob nakupu novega električnega ali hibridnega je smotrno poskrbeti tudi za ustrezno možnost polnjenja doma. Lahko si omislite enostavno prenosno električno polnilnico ali pa se odločite za kakovostno rešitev v obliki …

  Vas zanima naša ponudba?

   

  Zakaj nam lahko zaupate?

   

   

  Vas zanima naša ponudba

  Certifikat omisli.si

  Certifikat dober poslovni zgled

  This site is registered on wpml.org as a development site.